Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ

Πραγματικά δεν ξέρω που θα σταματήσει αυτή η έρευνα με την Ατλαντίδα. Ά ρε Πλάτωνα. Aνατρέπεις με επιστημονικό τρόπο την προϊστορία και η ανεκδιήγητη του ΑΠΘ μιλάει για μίμηση!!!!
Η περιστροφή λοιπόν του άξονα της γης ΣΥΜΦΩΝΑ με την περιγραφή του Πλάτωνα και την επιβεβαίωση μέσα από το Google Earth,  οδηγεί σε νέα συγκλονιστικά συμπεράσματα. Μιλούσα εχτές το βράδυ τηλεφωνικά με τον αγαπημένο ανηψιό μου τον Αλέξη, ένα παιδί με ανοιχτό μυαλό, και στη συζήτησή μας για την Ατλαντίδα καταλήξαμε σε  τρομερά συμπεράσματα. Έστριψα  λοιπόν τη γη με το Google earth κατά 90 μοίρες δεξιόστροφα, έτσι ώστε τα βουνά να είναι προσανατολισμένα από Ανατολικά-Δυτικά και η ΠΕΔΙΑΔΑ να κοιτάει νότια (το λέει ο Πλάτωνας όχι εγώ). Τα βουνά της Ατλαντίδας, παρ'όλη τη μικρή κλίμακα, διακρίνονται πεντακάθαρα  πάνω από την Αφρική, αριστερά από τις 2 κίτρινες κουκίδες (είναι οι Αζόρες). Τι παρατηρούμε; Ότι η Ατλαντίδα ήταν στη νότια περιοχή του τροπικού του Καρκίνου κοντά στην Ισημερινή ή διακευκαμένη ζώνη και γι αυτό σύμφωνα με τον Πλάτωνα, είχε και τροπικά φυτά αλλά  και όλα τα είδη ζώων, ακόμη και αναρίθμητους ελέφαντες!!! Η Ελλάδα, όπως φαίνεται καθαρά, ανήκε στο Νότιο ημισφαίρειο, στην νότια ισημερινή ζώνη και κοντά στη βόρεια περιοχή του Τροπικού του Αιγόκερω. Έτσι- μου θύμισε ο Αλέξης-δικαιολογούνται απόλυτα στην προϊστορική Ελλάδα και η ύπαρξη ζώων της σημερινής αφρικανικής σαβάνας-όπως λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και άλλα  ζώα -σε μύθους, ιστορίες γλυπτά και αγγεία.!!!
Τι άλλο ΤΡΟΜΕΡΟ παρατηρούμε; Ότι η Σιβηρία ήταν  στο τροπικό του Καρκίνου και ένα μέρος της στην ισημερινή ζώνη!!! Έτσι δικαιολογούνται ΑΠΟΛΥΤΑ πώς έχει βρεθεί στη Σιβηρία μαμούθ παγωμένο, με το στομάχι του γεμάτο χόρτα των τροπικών & εύκρατων περιοχών (αγριοφασολιές) και όχι φυτών της στέπας. Ή πρόσφατα κουφάρι μαμούθ που βρέθηκε στις ακτές της Σιβηρίας και σκοτώθηκε από λιοντάρια !!!! Στα 2 αυτά μυστήρια που έχουν προβληματίσει έντονα τους επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, την απάντηση τη δίνει ο Πλάτωνας και το google: ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ!!! Τόσο απλά.
Μου ήρθε τότε κι άλλη μιά φαεινή ιδέα. Το Πάσχα που επισκεφτήκαμε τη Κωνσταντινούπολη, πήγαμε φυσικά και στο ΤΟΠ ΚΑΠΙ και σαν ερευνητής που σέβεται τον εαυτόν του είδα τον περίφημο χάρτη του Πίρι Ρέϊς (και μάλιστα τον πήρα σαν σουβενίρ σε τσάντα από το κατάστημα των αναμνηστικών). 
Τώρα λοιπόν λύνεται και το μέγα μυστήριο του Χάρτη του Πίρι Ρέϊς του 16ου μ.Χ. αιώνα σχετικά με την Ανταρκτική (σ.σ. ο καπετάνιος τον αντέγραψε το 1513 από πανάρχαιο χάρτη).
 Περιστρέφοντας την υδρόγειο -σύμφωνα πάντα με την αρχική θέση του Πλάτωνα και τον άξονα περιστροφής της γης πριν την μετατόπιση των πόλων-η Ανταρκτική βρίσκεται ολόκληρη στον τροπικό του Αιγόκερω.
 Δηλαδή ΟΛΟΚΛΗΡΗ χωρίς παγοκάλυμα. Έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί στο χάρτη του Τούρκου ναύαρχου υπάρχει η Ανταρκτική χωρίς πάγους!!! Γιατί απλούστατα η τοπογραφική απεικόνιση της σημερινής παγωμένης ηπείρου έγινε πριν το 9.500 π.Χ. όταν ακόμη βρισκόταν σε εύκρατα κλίματα. Έτσι έφτασε κάποια στιγμή αντίγραφο του πανάρχαιου χάρτη στα χέρια του Πίρι Ρέϊς που τον ξανασχεδίασε. 'Α ρε Πλάτωνα Τι να πω; Ότι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ταπεινά στο μεγαλείο σου; Αυτό το έχουν κάνει ΟΛΟΙ οι άνθρωποι του κόσμου. Εγώ απλά θαυμάζω το πόσο επιστημονικές είναι οι περιγραφές σου. Αλλά δυστυχώς τα ιερά σου κείμενα, τα έχουν κυριολεκτικά "σκοτώσει" οι μεταφραστές του σωρού και οι φιλόλογοι της πλάκας. Σου δίνω μιά υπόσχεση ΓΙΓΑΝΤΑ της διανόησης. Αν με αξιώσει ο Θεός και πάρω ποτέ σύνταξη (που δεν), θα πιάσω από την αρχή τα αριστουργήματά σου και θα διορθώσω ΟΛΕΣ τις παρερμηνείες σε επιστημονικούς όρους που σου τους έχουν κατακρεουργήσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους έχουν προσπεράσει. ΝΑΙ θεμελιωτή της δυτικής σκέψης. Κάποιοι σε χλευάζουν σαν παραμυθά, που δημιούργησες με το μυαλό σου την Ατλαντίδα. Και ήρθα το 2012 και με όπλο την απέραντη αγάπη για την αρχαία Ελληνική γλώσσα, απέδειξα ότι όχι μόνο η Ατλαντίδα σου ήταν ΥΠΑΡΚΤΗ & ΙΣΤΟΡΙΚΗ, αλλά περιγράφεις με λεπτομέρεια και την εξέλιξη της ζωής στο πλανήτη τα τελευταία 12.000 χρόνια!!!!

1 σχόλιο:

YANNIS είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ;
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ
gardelisj@yahoo.com